Manchester City, Tottenham'ı 3-2 mağlup etti



2023-24 Premier Lig'in 15. haftasında Manchester City, sahasında Tottenham'ı 3-2 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Manchester City, 12. dakikada Jack Grealish'in golüyle 1-0 öne geçti. Tottenham, 25. dakikada Harry Kane'in golüyle eşitliği sağladı.

İlk yarının sonlarına doğru Manchester City, 40. dakikada Kevin De Bruyne'nin golüyle yeniden öne geçti. İkinci yarıya hızlı başlayan Tottenham, 50. dakikada Son Heung-min'in golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı.

Maçın son anlarında Manchester City, 85. dakikada Rodri'nin golüyle yeniden öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester City, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 40'a yükselten Manchester City, liderliğini sürdürdü. Tottenham ise 33 puanla 4. sırada kaldı.

Maçtan sonra konuşan Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Bugün çok zor bir maç oynadık. Tottenham, çok iyi bir takım. Bizi çok zorladı. Ancak biz de iyi oynadık ve 3 puanı aldık. Bu galibiyet, bize moral ve güç verdi" dedi.

Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte ise "Manchester City, çok iyi bir takım. Bizi çok zorladı. Ancak biz de iyi oynadık ve 2-2'ye kadar geldik. Son dakikada yediğimiz golle maçı kaybettik. Bu maçtan iyi dersler çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Maçtan dakikalar:

12' Jack Grealish (Manchester City) 25' Harry Kane (Tottenham) 40' Kevin De Bruyne (Manchester City) 50' Son Heung-min (Tottenham) 85' Rodri (Manchester City)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tarayıcı kendi kendine sayfa yeniliyor çözümü

Football Manager 2019 Oyundan Atma Sorunu Çözümü

Platon ve Aristoteles