Ölümlü Dünya 2




Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık 2023'te vizyona giren Türk komedi ve aksiyon filmidir.
Film, nesilden nesille kiralık katillik yapan ve zorlu sorunlarla başa çıkmaya çalışan Mermer ailesinin öyküsünü anlatıyor. İlk filmin devamı olan Ölümlü Dünya 2, aynı kadroyu ve ekibi bir araya getiriyor.


Filmin yönetmenliğini Ali Atay üstlenirken, senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından kaleme alındı. Filmin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Reha Özcan, Mehmet Özgür, Giray Altınok ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor.


Ölümlü Dünya 2, vizyona girdikten sonra eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Film, gişede de başarılı bir performans sergiledi ve 2023'ün en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.


Filmin konusu, ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmde, Mermer ailesi, mafya tarafından bir suikast girişiminden kurtulmayı başarmıştı. Ancak, bu suikast girişimi ailenin başına yeni sorunlar açacaktır.


Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Bu sırada, ailenin başına yeni bir tehlike daha gelir.


Ölümlü Dünya 2, bol kahkaha ve aksiyon dolu bir komedi filmi. Film, izleyicilere keyifli bir seyir sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tarayıcı kendi kendine sayfa yeniliyor çözümü

Football Manager 2019 Oyundan Atma Sorunu Çözümü

Platon ve Aristoteles