trabzonspor kayserispor 3-2



2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 10. dakikada Abdülkadir Ömür'ün golüyle 1-0 öne geçti. Kayserispor, 27. dakikada Emrah Başsan'ın golüyle eşitliği sağladı.

İlk yarının sonlarına doğru Trabzonspor, 42. dakikada Djaniny'nin golüyle yeniden öne geçti. İkinci yarıya hızlı başlayan Kayserispor, 52. dakikada Mame Thiam'ın golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı.

Maçın son anlarında Trabzonspor, 81. dakikada Abdülkadir Ömür'ün penaltı golüyle 3-2 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 66'ya yükselten Trabzonspor, liderliğini sürdürdü. Kayserispor ise 38 puanla 9. sırada kaldı.

Maçtan sonra konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bugün çok zor bir maç oynadık. Kayserispor, çok iyi bir takım. Bizi çok zorladı. Ancak biz de iyi oynadık ve 3 puanı aldık. Bu galibiyet, bize moral ve güç verdi" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "Trabzonspor, çok iyi bir takım. Bizi çok zorladı. Ancak biz de iyi oynadık ve 2-2'ye kadar geldik. Son dakikada yediğimiz penaltı golüyle maçı kaybettik. Bu maçtan iyi dersler çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Maçtan dakikalar:

10' Abdülkadir Ömür (Trabzonspor) 27' Emrah Başsan (Kayserispor) 42' Djaniny (Trabzonspor) 52' Mame Thiam (Kayserispor) 81' Abdülkadir Ömür (Trabzonspor) (P)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tarayıcı kendi kendine sayfa yeniliyor çözümü

Football Manager 2019 Oyundan Atma Sorunu Çözümü

Platon ve Aristoteles